Draglineschotten kopen: veel voordelen

D

Voor jouw bouwprojecten kun je stevige en duurzame draglineschotten kopen of huren. Als je maar eenmalig gebruik wilt maken van de draglineschotten, is het waarschijnlijk een goede keuze om deze te huren. Verwacht je vaker gebruik te maken van draglineschotten? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden om de stevige houten planken aan te schaffen. Zo kun je ieder moment gebruikmaken van de draglineschotten, zonder dat je iedere keer huurkosten moet betalen en moet hopen dat de juiste aantallen en maten beschikbaar zijn op de door jou gewenste data.

Geen huurtermijnen

Kies je voor draglineschotten kopen, dan hoef jij je geen zorgen te maken over de huurtermijn en of je de draglineschotten wel op tijd terugbrengt bij de eigenaar. Je bepaalt zelf wanneer en voor hoe lang je de schotten in gebruik neemt. Ook bespaar je op de kosten als je regelmatig gebruik moet maken van de draglineschotten. Naast de aanschafkosten worden er alleen transportkosten in rekening gebracht voor het afleveren van de schotten op jouw werkplek. Heb je de schotten vaak nodig op diverse locaties? Dan kan je dit met eigen transport afvangen.

Veel vrijheid

Je zet de draglineschotten op elk gewenst moment in, voor iedere toepassing, zonder dat je eerst toestemming moet hebben van de verhuurder. Het is niet nodig om afspraken te maken met de verhuurder om de schotten bijvoorbeeld op een specifieke locatie te gebruiken. Let er wel op dat je zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud van de schotten. Ook eventuele reparaties komen voor je eigen rekening. Draglineschotten huren bij VM group kan daarom de beste keuze zijn als je sporadisch gebruik moet maken van de houten schotten.

Beste kwaliteit

Of je nu kiest voor huren of kopen, het is natuurlijk altijd zaak om te kiezen voor de beste kwaliteit in de markt. VM group regelt jouw draglineschotten, rijplaten en bouwhekken. Afspraak is echt afspraak, zodat jij een betrouwbare partner hebt om op terug te vallen. De draglineschotten worden door VM group zelf geproduceerd, waardoor deze in elke specificatie leverbaar zijn. Je hebt dus de keuze uit allerlei verschillende specificaties, onder andere op het gebied van lengte, breedte en dikte. Qua houtsoort bestaat de keuze uit hardhout of beuken. Beide houtsoorten hebben hun eigen voor- en nadelen.

Duurzaam hout

Al het hout is van hoge kwaliteit en voldoet aan de wet- en regelgeving. Er wordt bewust gekozen voor een langere levensduur en duurzame productie. Dragschotten van extra sterk hout gaat namelijk extra lang mee. Daarnaast is het mogelijk om draglineschotten te laten maken bestaande uit een mix van verschillende houtsoorten, zodat je uitkomt op de prijs-kwaliteitverhouding die past bij jouw wensen.

Bijpassende informatie en advies