Deze dingen zijn onmisbaar tijdens een verhuizing

D

Denk hieraan als je gaat verhuizen

Staat er een verhuizing op de planning? Gefeliciteerd! Een verhuizing is erg leuk, maar kan ook de nodige stress met zich meebrengen. Er is veel wat je moet regelen en het kan best zijn dat je wat vergeet. Wij hebben voor je op een rij gezet wat je zeker niet mag vergeten als je gaat verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan een airco huren wanneer je in de zomer verhuist. Ben jij benieuwd wat nog meer belangrijk is? Lees dan snel verder voor onze tips en zet meteen op een lijstje wat je nodig hebt.

Huur een aanhangwagen

Met een aanhangwagen van Boels hoef je niet meer een verhuisbedrijf in te huren. Je kunt je spullen eenvoudig zelf, met wat hulp van familie of vrienden, verhuizen. Met een aanhanger ben je tevens goedkoper uit en kun je eenvoudig veel meubilair vervoeren door slechts enkele keren heen en weer te rijden. Zo makkelijk kan een verhuizing dus zijn.

Huur een ladderlift

Ook het huren van een ladderlift is een goede optie als je bijvoorbeeld je spullen naar een hogere verdieping of een lagere verdieping gaat verhuizen. Met deze speciale verhuislift verhuis je je meubilair veilig en zal er minder snel schade ontstaan. Bovendien zal je je meubels sneller vervoeren, omdat je niet de weg door het trappenhuis hoeft te gaan.

Koop of huur verhuisdozen

Bij een verhuizing moet je je spullen inpakken en dit gaat het eenvoudigst in verhuisdozen. Je kunt zowel verhuisdozen kopen als huren. Soms loont het ook om naar de supermarkt te gaan en om oude bananendozen te vragen. Hier kun je vaak al wat spullen uit de keuken in kwijt. Vergeet verder niet om ook andere benodigdheden aan te schaffen, zoals etiketten, een stift, verhuisdekens, spanbanden en meubelhoezen.

Regel een airco

Wanneer je in de zomermaanden gaat verhuizen, is het zeker handig om een airco te regelen. Bij een verhuizing gaan jij en je helpers met zware spullen sjouwen, waardoor het net even wat warmer wordt. Het is dan wel zo fijn als er een airco in de buurt is die zorgt voor schone en hygiënische lucht. Zo al de verhuizing een stuk fijner en vlotter verlopen. En dat is heel belangrijk. omdat je je aanhangwagen natuurlijk ook weer voor een bepaald tijdstip terug moet brengen.

Wij wensen je veel succes met onze tips en een fijne verhuizing!


Bijpassende tips en informatie