De uitdagingen van verhuizen

D

Uitdaging 1: het tillen

Je hebt (eindelijk) een nieuwe woning weten te veroveren, de volgende stap; verhuizen! Er komt enorm veel kijken bij een verhuizing. Er moet onder andere gekeken worden naar zaken zoals verzekeringen, contracten, het eventueel veranderen van huisarts en tandarts en het wijzigen van abonnementen. Los van het op orde krijgen van alle administratieve en technische zaken, moet ook de inboedel verzorgd worden. Vaak is de inrichting het leukste deel voor velen, maar het kan ook voor stressvolle situaties zorgen. Of het nou allemaal nieuwe meubels zijn of je volledige oude inboedel die je meeneemt naar je nieuwe plek: het is altijd een uitdaging om alles van A naar B te krijgen. Laat staan om alle meubels naar een andere verdieping te dragen. Ideaal dus om een verhuislift te huren in Den Haag. Op deze manier hoef je jezelf niet in onmogelijke bochten te wringen in trappenhuizen. Of met veel te lange en brede bouwpakketten je rug te overbelasten of een risico te lopen op ongevallen door gebrek aan ervaring met het sjouwen van zware meubels. Het is ook dé oplossing voor wanneer een meubel door het raam moet als het trapgat te klein is.

Uitdaging 2: het monteren

Als de volledige inboedel dan eenmaal naar de juiste verdieping is gebracht, is daar de volgende uitdaging; het monteren van de meubels. Je kunt ervoor kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken en eindeloos te zoeken naar dat ene missende schroefje van je bouwpakket. Of je kiest ervoor om alvast een praatje te maken met de nieuwe buren terwijl verhuisbedrijf Den Haag aan de slag gaat met het monteren van de meubels. Ook handig om een eventuele relatietest over te slaan, aangezien een verhuizing al genoeg inspanning vereist.😉

Laat de uitdagingen aan ons over en ga genieten

Ten slotte is het dan eindelijk tijd voor de inrichting; het vormgeven van je eigen plekje. Volg je de laatste woontrends van 2022; Retro of Urban jaren ’90, of ga je voor iets compleet authentieks? Dit zijn de leukere dingen om je mee bezig te houden. Focus je lekker op het eigen maken van je nieuwe woning, het leren kennen van de nieuwe omgeving en niet te vergeten het vieren van deze geweldige stap. Hier heb je nóg meer tijd voor wanneer je het zwaardere werk overlaat aan de professionals. Trek die fles champagne maar open en consider it done!


Bijpassende tips en advies