Bobbi Eden – Hoe begin je een moestuin

B

Bobbi Eden Hoe begin je een moestuin. Op 21 februari 2024 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het moestuinboek van Bobbi Eden. Hier lees je uitgebreide informatie over de inhoud van het boek en over de uitgave. Daarnaast is er aandacht voor de boekbespreking en recensie van Hoe begin je een moestuin, het tuinboek van Bobbi Eden.

Bobbi Eden Hoe begin je een moestuin

Bobbi Eden is op 3 januari 1980 geboren in Wateringen als Priscilla Hendrikse en groeide op in Den Haag. Ze heeft een succesvolle carrière als pornoactrice en model. Maar sinds 2015 richt ze zich ook op andere activiteiten. Zo speelde ze mee aan de theatervoorstelling LULverhalen Ladies on stage van Howard Komproe en werkte ze mee aan een aantal televisieprogramma’s. Bovendien is ze boeken gaan schrijven, met name over haken, waaronder Iedereen kan haken uit 2017 en Iedereen kan knuffels haken met Bobbi Eden uit 2020. Sinds ze beschikt over een moestuin, is dit haar nieuwe passie geworden.

Bobbi Eden Hoe begin je een moestuin

Hoe begin je een moestuin

Zaai, plant en oogst je eigen groente, fruit en kruiden

 • Auteur: Bobbi Eden (Nederland)
 • Soort boek: moestuinboek
 • Uitgever: Kosmos Uitgevers
 • Verschijnt: 21 februari 2024
 • Omvang: 48 pagina’s
 • Uitgave: paperback
 • Prijs: € 15,00
 • Boek bestellen

Inhoud tuinboek van Bobbi Eden

Voor het kweken van eigen groente, fruit en kruiden heb je geen jarenlange ervaring of groene vingers nodig. Dat laat Bobbi Eden zien in haar nieuwe boek Hoe begin je een moestuin. Het aanleggen en onderhouden van een moestuin is écht voor iedereen weggelegd. Ze legt uit hoe je met een leeg melkpak, een basilicumplant van de supermarkt en een oude snoeischaar aan de slag kunt. Laagdrempelig, met veel humor en geschikt voor iedere ‘moestuinder’!

Stap voor stap neemt Bobbi de lezer mee langs de beginselen van de moestuin en laat ze zien hoe groenten, fruit en kruiden uitgroeien van zaailing tot volwassen plant met vrucht. Het boek is opgedeeld in drie delen:

 1. Wat je nodig hebt
 2. Hoe je aan de slag kan gaan
 3. Gemakkelijke groenten, fruit en kruiden met  stappenplan

Met dit boek kan echt iedereen binnenkort uit eigen tuin(tje) gaan oogsten. Hoe begin je een moestuin van Bobbi Eden verschijnt op 21 februari 2024.


Bijpassende informatie en tips