Bärbel Oftring – Houd je tuin gezond

B

Bärbel Oftring Houd je tuin gezond Tuinboek recensie en informatie over de inhoud van dit tuinboek met tips en advies over hoe je plantenziektes en ongedierte kunt herkennen en bestrijden. Op 7 februari 2020 verscheen bij Uitgeverij Terra dit nieuwe tuinboek van Bärbel Oftring.

Bärbel Oftring Houd je tuin gezond Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Houd je tuin gezond, het nieuwe tuinboek van Bärbel Oftring. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je informatie lezen over de inhoud van het boek over het het bestrijden van ongedierte en plantenziektes in eigen tuin, geschreven door Bärbel Oftring.

Bärbel Oftring Houd je tuin gezond Tuinboek Recensie en Informatie

Houd je tuin gezond

Hoe je plantenziektes en ongedierte kunt herkennen en bestrijden

  • Schrijfster: Bärbel Oftring 
  • Soort boek: tuinboek
  • Uitgever: Uitgeverij Terra
  • Verschenen: 7 februari 2020
  • Omvang: 236 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het tuinboek van Bärbel Oftring 

Elke tuinliefhebber is blij wanneer alles groeit en bloeit. Maar soms worden bladeren bruin en beginnen ze af te sterven, of je ontdekt iets wat er niet hoort. Is het normaal of moet je ingrijpen? Gaat de plant dood of kun je dat nog voorkomen? En met welke natuurlijke plantenbeschermingsmiddelen doe je dat?

Tuinproblemen
De drie foto’s bij elk tuinprobleem helpen je om verzorgingsfouten en plantenziektes te herkennen en nuttige beestjes van ongedierte te onderscheiden.

Hoe los je ze op?
Vaak is rustig afwachten de beste optie aangezien de natuur problemen meestal zelf oplost. Soms moet je meteen iets doen om erger te voorkomen. Maar wat?

Bijpassende Boeken en Informatie