5 manieren om je nieuwe interieur te betalen

5

Als je op mij lijkt, hou je van interieurdesign. Er is iets met een frisse, goed ontworpen ruimte waardoor ik me gewoon thuis voel. Maar zoals iedereen weet die ooit een poging heeft ondernomen om zijn huis op te knappen, kan interieurdesign duur zijn. Hier zijn vijf manieren om je nieuwe interieur te betalen zonder de bank te breken.

Gebruik een creditcard met cash back beloningen

Als u de aankoop toch op een creditcard zet, waarom gebruikt u er dan niet een met cashback beloningen? Op die manier kunt u geld verdienen terwijl u winkelt! Zorg er wel voor dat u uw saldo elke maand volledig afbetaalt om rentelasten te vermijden.

Na verloop van tijd sparen

De beste manier om iets te betalen is natuurlijk met geld, en dat geldt ook voor uw nieuwe interieurontwerp. Begin, indien mogelijk, elke maand geld opzij te zetten op een speciale spaarrekening totdat je genoeg gespaard hebt om je ontwerp volledig vooruit te betalen. Dit kan langer duren dan sommige van de andere opties op deze lijst, maar het zal u op de lange termijn geld besparen omdat u geen rentelasten of maandelijkse betalingen heeft om u zorgen over te maken. 

Doe het zelf als het kan

Niet iedereen is handig, maar als je dat wel bent, kan doe-het-zelven je veel geld besparen op je interieurproject. Pinterest is een geweldige bron voor het vinden van gemakkelijk te volgen tutorials over alles van het schilderen van muren tot het opnieuw bekleden van meubels. En zelfs als je niet zo handig bent, zijn er genoeg eenvoudige projecten die iedereen met een beetje begeleiding kan doen.

Wacht op de verkoop

Geduld is de sleutel als het gaat om geld besparen op interieur. Als je kunt wachten tot het in de uitverkoop gaat, kun je grote deals scoren! Ik meld me graag aan voor e-mail alerts van mijn favoriete retailers, zodat ik weet wanneer een artikel waarin ik geïnteresseerd ben in de uitverkoop gaat. Op die manier kan ik me op de deal storten voordat hij weg is!

Gebruik coupons en promotiecodes

Coupons en promotiecodes zijn een geweldige manier om geld te besparen op je interieuraankopen. Zoek voordat je afrekent snel online naar coupons of promotiecodes die je op je bestelling kunt toepassen. Je zou verbaasd zijn hoeveel geld je kunt besparen door gewoon een paar eenvoudige codes te gebruiken!

Tegenwoordig zijn er eindeloos veel manieren om uw interieurproject te financieren zonder de bank te breken. Met behulp van bijvoorbeeld anycoindirect, kun je het prachtige huis van je dromen hebben zonder een fortuin uit te geven!

Bijpassende informatie en tips