Zit er een maximale hoogte aan verbonden bij het bouwen van een terrasoverkapping

Z

Als je de hoogte van je terrasoverkapping wilt vergroten, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Je kunt een terrasoverkapping kopen en kolommen aan elk uiteinde van de terrasoverkapping installeren om de dakbalk en spanten te ondersteunen. Als je geen kolommen wilt toevoegen, kun je roosters of ander materiaal bovenop je berichten gebruiken om hetzelfde effect te bereiken. Zorg ervoor dat je dakframe correct is ontworpen, zodat er voldoende hoogte is voor alle armaturen zoals plafondventilatoren of verzonken verlichtingsarmaturen die erin worden geïnstalleerd nadat de installatie is voltooid.

Kolommen

Een terrasoverkapping kan gebruikt worden als carport. Je kunt een carport kopen en deze aan de buitenkant van je huis laten plaatsen. Kolommen zijn een van de beste manieren om een ​​terrasoverkapping te ondersteunen. Deze kolommen kunnen worden gebruikt om een ​​dak, een puntdak, een schilddak en zelfs een plat dak te ondersteunen. Kolommen kunnen meer gewicht dragen dan de meeste kolommen, omdat ze bovenaan een groter oppervlak hebben. Dit betekent dat ze je terrasoverkapping gemakkelijker kunnen vasthouden dan een ander type kolom zou kunnen.

Pergola

Een pergola is een soort overdekte openlucht constructie die meestal beschutting biedt tegen zon en regen. Een pergola kan worden gebruikt om koele buitenruimtes te creëren om te eten en te socializen, of om schaduw te bieden voor planten om te groeien. Pergola’s zijn meestal gemaakt van hout, steen of smeedijzer en hebben meestal een traliewerk met latten openingen tussen de palen.

Gehecht aan je huis vs. vrijstaand

Als het aan je huis is bevestigd, hoef je je geen zorgen te maken dat je terrasoverkapping wegwaait bij een storm, en het is goedkoper dan vrijstaand bouwen. Je verliest echter de ruimte eronder die goed of slecht kan zijn. Ondertussen krijg je met vrijstaand meer ruimte eronder en kun je hem verplaatsen als je wilt. Het kan echter duurder zijn en in het algemeen meer ruimte in beslag nemen.

Beam ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat de balken goed worden ondersteund, moeten ze minstens om de 3 voet worden geplaatst. Ze moeten ook rond de omtrek van de patio worden geplaatst, evenals over dragende muren en kolommen. De steunbalken kunnen ook worden gebruikt om extra ruimte te bieden voor verlichtingsarmaturen en andere decoraties. Een balk die niet voor dragende doeleinden wordt gebruikt, is een goede kandidaat voor dit soort aanpassingen.


Bijpassende tips en informatie