Zin in me-time? Dit zijn de ultieme relax tips

Z

Tegenwoordig vinden we nauwelijks tijd voor echte ontspanning. En dat terwijl ontspanning noodzakelijk is, om goed te kunnen functioneren. Speciaal voor jou hebben we daarom de beste relax tips op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en ontdek hoe je helemaal tot rust komt met een sunshower, whirlpool bad of ligbad. En dat allemaal in je eigen badkamer!

Ultieme ontspanning met een sunshower

Heb je geen bad of wil je meer manieren om in je badkamer te genieten van ultieme ontspanning? Ga voor een sunshower. Een sunshower is een infrarood douche die je eenvoudig kunt monteren in je douche. Naast infraroodlicht, beschikt een sunshower over Uv-licht. Deze combinatie helpt bij het verlichten van spier- en gewrichtsklachten en draagt bij aan de aanmaak van vitamine D. Daarnaast helpen de Uv-lampen bij het opbouwen van een gezonde kleur en draagt het ook nog eens bij aan een gezonde huid. En dat allemaal, terwijl jij lekker ontspannen onder een warme douche staat!

Sunshowers zijn beschikbaar in zowel opbouw als inbouw varianten. Wie zijn of haar badkamer helemaal verbouwt, kan het beste kiezen voor een inbouwapparaat. Wanneer je niet verbouwt en toch een sunshower wil, is een opbouwapparaat de beste optie.

Kom bubbelend tot rust in een whirlpool

Ga je je badkamer verbouwen en kies je daarbij voor een nieuw bad? Kies dan voor een bubbelbad. De air- of luchtjets geven je een heuse massage en zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je gezondheid. De bubbels helpen je herstellen na inspanning en dragen daarnaast bij aan een betere bloedsomloop en stofwisseling.

Bubbelbaden zijn beschikbaar in ligbaden, vrijstaande baden en hoekbaden. Daarnaast kun je kiezen voor jets in alleen de zijkanten of jets door het gehele bad.

Languit relaxen in een ligbad

Naast een whirlpool, kun je natuurlijk ook heerlijk relaxen in een gewoon bad. Net als bij de voorgaande tips, kom je bij een warm bad namelijk ook heerlijk tot rust. Een bad helpt je ontspannen en draagt daardoor bij aan de gehele gezondheid. Wie twee uur voor het slapen een bad neemt, verbetert hiermee zijn of haar slaapkwaliteit. Daarnaast verlicht de warmte spier- en gewrichtsklachten.

Het aanbod in ligbaden is enorm. Zo kun je onder andere kiezen voor vrijstaande baden, hoekbaden, ovale baden en rechthoekige baden. Daarnaast kun je kiezen uit talloze materialen zoals acryl, solid surface en cast marble.


Bijpassende tips en informatie