Stijlvolle hoge tafels

S

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafel voor in de woonkamer? Of wil je als ondernemer de vergaderruimte op kantoor een upgrade geven? Overweeg dan de aanschaf van stijlvolle hoge tafels. Een hoge tafel staat garant voor gezelligheid en een informele sfeer. Daarnaast is het lichamelijk simpelweg goed om het zitten meer met staan af te wisselen. En met de stijlvolle tafeldesigns is er eigenlijk geen reden om ze niet aan te schaffen.

Tafels met mooie houtenbladen

Een hoge tafel is een uitkomst als je graag een informele sfeer wilt creëren. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan een bartafel heel stijlvol zijn. Bartafels waren vroeger slechts in één design in een kleur verkrijgbaar. Maar dat is verleden tijd. Je kunt de hoge tafels nu in de meest fraaie en unieke designs verkrijgen bij NJOJ Brand Store. De tafels zijn voorzien van mooie houten bladen en bijpassende onderstellen. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan tafels van dennenhout of Siberisch larikshout. Wanneer je deze houtsoorten combineert met een zwart of zilverkleurig onderstel creëer je een echte industriële look. Geïnteresseerd in een tafel met een donkerdere kleur hout? Ook dan kun jij je hart ophalen. Het aanbod tafels met mooie houtenbladen is heel divers.

Multifunctionele tafels voor thuis

Het aanbod hoge tafels is niet alleen uniek vanwege de stijlvolle uitstraling van de tafels. Maar ook het kliksysteem waarmee de tafels zijn uitgerust, maakt de tafels uniek. De hoge tafels zijn heel eenvoudig en snel in- en uit elkaar te halen. Hierdoor kun jij jouw tafel snel en gemakkelijk verplaatsen. Wil jij bijvoorbeeld jouw tafel naar buiten verplaatsen? Dan kun je hem eenvoudig even uit elkaar halen. En een aantal minuten later kan hij buiten alweer compleet in elkaar staan. De hoge tafels zijn dus multifunctioneel. En dat is niet alleen vanwege dit handige kliksysteem. Maar ook vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Van spelen en werken tot eten en drinken. Al deze activiteiten zijn mogelijk aan de multifunctionele hoge tafels.

Bartafels op de werkvloer

Hoge tafels verschijnen steeds vaker in Nederlandse woningen. De tafels zijn praktisch doordat ze overal voor uiteenlopende activiteiten kunnen worden gebruikt. Maar de tafels zijn ook een echte aanvulling op het interieur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook steeds meer ondernemers de hoge tafels ontdekt hebben. Bartafels zijn uiteraard een uitkomst bij feestelijke evenementen. Maar ook op kantoor kan een hoge tafel uitkomst bieden. Wil jij in de vergaderruimte op kantoor de sfeer wat informeler maken? Dan is een stijlvolle hoge tafel hiervoor de uitkomst. De tafels staan garant voor gezelligheid, ze zijn praktisch en bovendien zijn ze heel stijlvol.


Bijpassende informatie en tips