Het toilet mooi stylen in je woning

H

Het toilet is in veel huizen de kleinste kamer van de woning, maar vaak wordt deze ruimte toch wel een beetje vergeten. Toch is het een plek waar je in het leven best wel wat tijd doorbrengt en dan kun je er maar beter voor zorgen dat het een fijne plek is. Dit kun je op verschillende manieren creëren en je kunt al je creativiteit los laten gaan op deze kleine kamer. Durf bijvoorbeeld eens gek te doen en objecten zoals een toilet fontein te kiezen die je stiekem heel erg mooi vindt, maar toch ook wel erg gewaagd zijn. Zo maak je ook van deze ruimte een unieke ruimte.

Durf iets anders te kiezen dan anderen

Veel mensen kiezen voor de standaard opties wanneer zij de objecten kiezen voor in hun toilet. Vaak zijn dit geen gekke uitspattingen of opties die je niet zou verwachten. Daarom zie je in veel woningen precies dezelfde fonteintjes hangen en dezelfde tegels op de muur. Toch is het een leuke uitdaging om ook van deze kamer een leuke ruimte te maken. Zeker wanneer jij je graag met het interieur van je woning bezig houdt en de rest van de woning ook mooi afgestemd is, dan is dit zeker de kers op je taart en die mag je niet vergeten.

Creativiteit om gek te durven doen

Niet iedereen heeft evenveel ruimte voor het toilet en dat betekent in veel gevallen dat er best wel wat creativiteit bij het proces van uitzoeken komt kijken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door eens te kiezen voor een andere kleur kraan dan dat je normaal zou doen of door eens gek te doen met de tegels. Er is namelijk ontzettend veel keuze wanneer jij je gaat oriënteren op de opties die te vinden zijn voor de badkamer en daarbij is het belangrijk dat jij echt goed weet wat jij wilt en naar welke sfeer jij op zoek bent.

De afstyling van het toilet

De details van het toilet kun je zelf vormgeven door de kraan van het fontein bijvoorbeeld, maar ook andere accessoires kunnen het toilet net even wat extra sfeer geven. Hang een mooie lamp op die perfect in jouw plaatje past en je hebt de belangrijke basis al klaar. Decoreer vervolgens met een aantal leuke spullen het toilet en ook het kleinste kamertje is dan mooi gestyled. Wanneer jij nog niet precies weet waar je naar op zoek bent, dan kun je gelukkig altijd je hart nog ophalen door inspiratie op internet op te doen.

Bijpassende informatie en advies

Foto bovenzijde: Unsplash