Francesc Zamora Mola – Gezellige interieurs

F

Francesc Zamora Mola Gezellige interieurs recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe interieurboek. Op 19 april 2019 is bij Uitgeverij Libero het inspirerende woonboek Gezellige interieurs verschenen.

Francesc Zamora Mola Gezellige interieurs

Als de redactie het boek leest kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van Gezellige interieurs, het nieuwe woonboek met interieurtips van Francesc Zamora Mola. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina uitgebreide informatie over de inhoud van het inspiratieboek Gezellige interieurs lezen.

Francesc Zamora Mola Gezellige interieurs Recensie en Informatie

Gezellige interieurs

Inspiratie voor een warm interieur

  • Schrijver: Francesc Zamora Mola
  • Soort boek: interieurboek, inspiratieboek, woonboek
  • Uitgever: Librero
  • Verschenen: 19 april 2019
  • Omvang: 336 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering:

Inhoud van het boek Gezellige interieurs

Gezellige interieurs zijn nieuw noch onberispelijk. Het zijn interieurs waarin ruwe materialen worden gecombineerd met zacht raffinement. Ze worden soms ingericht met ogenschijnlijk willekeurig gekozen accessoires, maar het geheel doet nooit rommelig of vol aan. Door die accessoires wordt de inrichting comfortabel en knus en worden de kamers gezellige ruimtes. Voor sommige mensen is hun thuis het summum van knusheid.

Thuis is waar je je aan het eind van een lange dag kunt ontspannen en opladen, met om je heen de spullen die van een huis jouw thuis maken en waarbij jij je prettig voelt. Mocht je denken dat wit de enige kleur is voor een eigentijds interieur, blader dan rustig door dit boek: bekijk de inspirerende foto’s en projecten, en ontdek dat er talloze andere mogelijkheden zijn. Architecten, designers en huiseigenaren laten zien wat zij verstaan onder een gezellig interieur. Wit overheerst dan misschien en ‘neutraal’ speelt een grote rol, maar ook met intensere kleuren kun je een rustgevend en knus interieur creëren.

Meer Boeken en Tips