Een heerlijke woonbeleving creëren in huis

E

Iedereen houdt van een eigen woning met een persoonlijkheid waarbij decoraties in de woning sfeer creëren. Een leuk schilderij aan de muur, foto’s van reizen die onlangs gemaakt zijn. Het juiste tintje verf of een bepaald patroon behang. 

De woning wordt ingericht naargelang de smaak en stijl van de bewoners. Dit geldt ook voor degene die van wijn houdt. Iedereen wil het beste en dat geldt ook voor de wijnliefhebbers! Een klimaatkast wijn voorziet iedereen van deze wijnpassie. Geen zorgen meer over het serveren van wijn volgens de juiste condities. Wijn op de juiste temperatuur binnen handbereik 24/7. Geef de woning stijl en maak het borrelen comfortabel.

Maak de woning uniek

Zodra de deur van de woning opengaat ruikt, ziet en voelt iedereen de sfeer in de woning. Ieder detail maakt de woonbeleving tot een waar geheel. Woonaccessoires zorgen voor deze unieke beleving in huis. Even op pinterest zoeken naar inspiratie en de woning is in no-time omgetoverd tot een nieuwe ruimte die nog mooier was dan voorheen. Zo is een wijnklimaatkast 2 zones onderdeel van deze unieke designer producten die iedere woning waarbinnen wijn gedronken wordt bijzonder maakt. Kijk eens naar binnen bij een ander en doe inspiratie op. Voorzie een ander van tips of trucs door de eigen woning eens open te stellen voor bezoek of deel nieuwe ideeën, ontwerpen, realisaties of decors lekker online. 

Comfortabel wonen

Na een lange werkdag of fanatieke workout is na thuiskomst de bedoeling om tot rust te komen. Een heerlijke douche, een warm bad of een luie sofa maken dit mogelijk. Het maken van een heerlijke maaltijd met een lekker wijntje erbij die op temperatuur gehouden wordt door een inbouw wijnkast in de keuken. 

Creëer een waardevolle woning

Het leven in de woning dient plezierig te zijn voor ieder die er onderdeel van uit maakt. Een speelruimte voor de kids, de kantoorruimte voor de thuiswerker of een studeerkamer voor de geleerden. Wat tevens aantrekkelijk voor de woning en de volgende eigenaar is, is het creëren van meerwaarde voor de woning. De boel juist onderhouden zorgt ervoor dat niet alleen hedendaags een waardevolle woonbeleving in stand gehouden wordt, maar ook in de toekomst. Het tijdig schilderen van het houtwerk, de tuin goed onderhouden, de apparatuur binnenshuis op zijn tijd nakijken of de boel zo nu en dan een opfrisbeurt geven helpt enorm. Zodra de woning verkocht wordt kan deze zonder moeite voor de juiste prijs naar een nieuwe eigenaar die er met trots een nieuw leven in mag blazen. Waarde creëren voor de woning kan op vele manieren. Een nieuwe keuken, duurzame maatregelen treffen zoals zonnepanelen, een waterontharder, warmtepomp of airconditioning. Wat ook meehelpt is het laten ontstaan van een bepaalde stijl in de woning dankzij bijpassende woonaccessoires. Denk hierbij aan een inductiekookplaat, een wijnkoelkast, het installeren van een open keuken of stijlvolle kleuren, verlichting en accenten toepassen in de woning.

Maak wonen leuk voor nu en de toekomst, voor de huidige generatie en de volgende, waarbij het zichzelf vanzelf terugbetaald indien er met de tijd meegegaan wordt zowel binnenshuis als rondom de woning. 


Bijpassende tips en advies