Angelika Throll – Raadgever kamerplanten

A

Angelika Throll Raadgever kamerplanten recensie en informatie over de inhoud van het boek over het verzorgen van kamerplanten. Op 24 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Detlas het boek met tips en advies voor het maken van een urban jungle bij je thuis, geschreven door Angelika Throll.

Angelika Throll Raadgever kamerplanten Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek Raadgever kamerplanten, geschreven door Angelika Throll. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen van het over het verzorgen van kamerplanten met tips voor het creëren van een urban jungle in eigen huis, geschreven door Angelika Throll.

Angelika Throll Raadgever kamerplanten Recensie

Raadgever kamerplanten

Creëer je eigen urban jungle bij je thuis

  • Schrijfster: Angelika Throll
  • Soort boek: kamerplanten boek
  • Uitgever: Deltas
  • Verschijnt: 25 februari 2020
  • Omvang: 96 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van de Raadgever kamerplanten

Een huis vol planten – ook als je geen groene vingers hebt! Zin om van je huis een urban jungle te maken? Of houd je het liever iets bescheidener bij één of twee planten? Dit kamerplantenboek is hoe dan ook de ideale raadgever! Van groene planten, cactussen en vetplanten tot bloeiende planten: de meest trendy exemplaren zijn voor jou uitgezocht.

Bij elke plant zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over licht, water, bemesting… Bovendien kom je te weten hoe je zelf plantjes kunt vermeerderen door te stekken, zaaien of delen. Meer uitleg vind je in het hoofdstuk ‘Basics’ en bij de beschrijving van elke plant. Kortom, met dit boek op zak staat je huis in geen tijd vol prachtige en gezonde planten!


Bijpassende Boeken en Informatie